Noord-Veluwe

In 2023 weer nieuwjaarsduik in Nunspeet

Gert Drost en Gert Ponsteen organiseren in 2023 weer een nieuwjaarsduik
Gert Drost en Gert Ponsteen organiseren in 2023 weer een nieuwjaarsduik © Eigen foto
NUNSPEET - Op 1 januari 2023 is er in Nunspeet weer een nieuwjaarsduik. De duik zal weer in de Zandenplas genomen worden. Iniatitiefnemers zijn Gert Drost en Gert Ponsteen brengen hiermee een oude traditie terug. De afgelopen jaren is er namelijk geen nieuwjaarsduik geweest.
De beiden heren vieren in 2023 een sportief lustrum. Gert Drost is 5 jaar betrokken bij LEEF marathon Nunspeet en de zwemclub waar Gert Ponsteen bij betrokken is, viert dit jaar hun 50-jarig bestaan. Voor de heren een mooie gelegenheid om het jubileumjaar te beginnen met een nieuwjaarsduik, al is het wel de bedoeling dat het weer een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden!
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de benodigde vergunningen. Gert Ponsteen: “We hopen dat het binnenkort rond is en dat het door mag gaan. Het zou al hartstikke leuk zijn als er ongeveer 50 mensen mee doen.”
Aanmelden is niet nodig en er zal geen entreegeld gevraagd worden. Op de facebookpagina zal nieuwe informatie kenbaar gemaakt worden.