Noord-Veluwe

PostNL pakket- en briefautomaat in Nunspeet

Eerste pakket- en briefautomaat  in Nunspeet
Eerste pakket- en briefautomaat in Nunspeet © Melvin Bakker
NUNSPEET - Inwoners van Nunspeet kunnen voortaan 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Dit dankzij de plaatsing van een pakket- en briefautomaat van PostNL bij het BP tankstation aan de F.A. Molijnlaan in Nunspeet.
De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met 2 openingen en meerdere lockers in verschillende formaten voor pakketten. Deze is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen en is tegelijkertijd een brievenbus. Consumenten versturen en ontvangen steeds meer pakketten door de groei in online shoppen.
Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Nunspeet en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. Linda van der Horst, formulemanager bij PostNL: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.”
De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met 15 automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde.
24/7 brieven en paketten versturen in Nunspeet.
24/7 brieven en paketten versturen in Nunspeet. © Melvin Bakker