Rivierengebied

Culemborgers kunnen in gesprek met de wethouders van Culemborg

De wethouders van Culemborg, v.l.n.r. Mischa Peters, Monica Wichgers en Daphne Bijvoet
De wethouders van Culemborg, v.l.n.r. Mischa Peters, Monica Wichgers en Daphne Bijvoet © Gemeente Culemborg
CULEMBORG - De wethouders van Culemborg, Monica Wichers, Mischa Peters en Daphne Bijvoet-De Wit, gaan elke twee weken een open spreekuur houden. Tijdens dit spreekuur kunnen de inwoners van Culemborg binnenlopen zonder afspraak.

Over diverse onderwerpen

Tijdens het spreekuur kunnen de Culemborgers in gesprek over diverse onderwerpen die te maken hebben met de gemeente. Het kan over van alles gaan: vragen, ervaringen of ideeën en initiatieven. Over gemeentelijk beleid of de woonomgeving. Bijvoorbeeld over een verkeerssituatie of de inrichting van de wijk.

"Makkelijk benaderbaar zijn"

De wethouders luisteren en kunnen waar nodig doorverwijzen naar de juiste persoon of organisatie. De wethouders: “We willen op deze manier makkelijk benaderbaar zijn voor inwoners, organisaties en ondernemers in Culemborg. Zo horen we rechtstreeks van hen wat er speelt in de straat, wijk of stad.”
De gesprekken worden vanaf woensdag 12 oktober gehouden. Het spreekuur is tussen 15.00 en 16.00 uur. U hoeft zich enkel tussen dit tijdstip aan te melden bij de balie van het gemeentehuis aan de Ridderstraat 250 in Culemborg.
Bekijk voor meer info onderstaande video: