Classic demo rijders en veldrijden bij Sportief Zijn Zeker Weten

Classic demo rijders en veldrijden bij Sportief Zijn Zeker Weten
Classic demo rijders en veldrijden bij Sportief Zijn Zeker Weten
Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 uur en dinsdag tussen 17.00 en 19.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.
In deze uitzending is Bert Jan Hamer te horen over de Boverhof Nationale Cyclecross, die zaterdag 8 oktober op het Heerderstrand verreden zal worden.
Evert van ‘t IJssel zal ook in de Loco FM regiostudio aanwezig zijn. Hij gaat in gesprek met Dick Bastiaan, Jacob Veldman, Arie en Arnold Broekhuizen. De vier heren zijn samen actief op de oude racemotoren en zijn vaak te zien bij verschillende Demo Classics. Bastiaan zat vroeger altijd op de crossmotor en Veldman op zijn vertrouwde solex, waar hij zelfs wereldkampioen mee wist te worden. Maar hoe kwamen Arie en Arnold op hun racemotor terecht? Van ‘t IJssel zal in deze uitzending al deze mannen aan de tand voelen.
Ook wordt terug gekeken op de Nederlandse Clubkampioenschappen tijdrijden voor wielerploegen, welke in Dronten heeft plaats gevonden. Evert van ’t IJssel praat in deze uitzending over de moto cross en hoe het gaat met de rijders uit onze regio. En natuurlijk komen de resultaten van Dani Heitink aan de orde.
De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live