Cadeautje mantelzorgers gemeente Ede

Mantelzorgers
Mantelzorgers © XON
EDE - In het kader van de jaarlijkse landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november biedt Welzijnsorganisatie Malkander cadeaupakketjes aan voor mantelzorgers. Deze zijn nog tot 10 oktober aanstaande aan te vragen bij Malkander. Er zijn drie opties: ‘tasty’, ‘relax’ en ‘active’. De pakketjes worden rond de Dag van de Mantelzorg bij de mensen thuis bezorgd.

Jonge mantelzorgers

Dankzij de sponsoring van lokale ondernemers heeft Malkander afgelopen jaar 400 pakketjes uit mogen delen. Ook dit jaar zijn er diverse ondernemers met ‘hart voor mantelzorg’. Naast deze pakketjes biedt Malkander jonge mantelzorgers tussen 4 en 21 jaar een eigen cadeau aan. Iedereen die is aangemeld bij JMZ GO!, ontvangt rond 10 november eveneens een leuk cadeau.

Aanmelden en meer informatie

Bent of kent u iemand die zorgt voor een naaste? Aanmelden kan tot 10 oktober 2022 bij Malkander via de website www.malkander-ede.nl/mantelzorg/dag-van-de-mantelzorg.aspx of door te bellen naar 0318-208080. Op de hoogte blijven van activiteiten en acties over mantelzorg? Aanmelden voor de Nieuwsbrief Mantelzorg van Malkander kan door een mail te sturen naar Jan Jong, jjong@malkander-ede.nl
Voor meer informatie over Malkander, kijk dan op www.malkander-ede.nl.
Met elkaar voor elkaar.