Boek 'El Viajero' van Wilmer Niesing verschenen

El viajero
El viajero © Boektitel
BENNEKOM - Wilmer Niesing uit Bennekom schreef een verhalende reisgids over Midden-Amerika
De kracht van El Viajero zit ‘m in Wilmer Niesings openhartigheid: hij is eerlijk over de minder leuke dingen tijdens je reis, zoals heimwee, onveilige situaties en het wennen na het thuiskomen. Maar ook de hoogtepunten van zijn memorabele reis door Midden-Amerika heeft hij treffend weten vast te leggen. Hij slaat hierbij geen enkel detail over en weet met zijn realistische weergave van het backpackersbestaan de toekomstige reiziger goed voor te bereiden op wat er komen gaat. Dit reisboek wordt sinds vrijdag 23 september uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
Tijdens de wiskundelessen op de middelbare school worden de eerste voorbereidingen getroffen voor een levensveranderende reis. Allerlei verschillende reisgidsen worden doorgebladerd om zoveel mogelijk informatie te vergaren. Uiteindelijk resulteert dit in een memorabel tussenjaar waarin er uitgeweken wordt naar Midden-Amerika. Gedurende vier maanden zwerft hij van hostel naar hostel en doorkruist vele landen. El Viajero is een verhalende reisgids waarin je wordt meegenomen in de avontuurlijke en hachelijke momenten van een backpacker. Op pakkende wijze wordt een realistische weergave geschetst van het backpackersbestaan. Gedurende het reisverhaal wordt er achtergrondinformatie gegeven en vind je handige tips die noodzakelijk zijn voor elke backpacker.
Wilmer Niesing (22) is een fervent liefhebber van alles wat maar een vleugje avontuur bevat. Dat uit zich voornamelijk in een hongerige reislust. Deze behoefte vervult hij met het studeren van Internationale Ontwikkelingsstudies in Wageningen waar hij probeert duurzame oplossingen te vinden voor internationale vraagstukken.