Nieuwe insteek bijeenkomsten ‘In Voor Mantelzorg Ede’

Nieuwe insteek bijeenkomsten ‘In Voor Mantelzorg Ede’
Nieuwe insteek bijeenkomsten ‘In Voor Mantelzorg Ede’ © Logo
EDE - Om de netwerkbijeenkomsten die we tot nu toe organiseerden een impuls te geven, gaan we deze combineren met interessante thema's waar opgedane kennis en ervaringen worden gedeeld, legt Jan Jong, netwerkcoördinator Mantelzorg Ede, uit. Heeft u in uw (vrijwilligers) werk te maken met mantelzorgers dan zijn de netwerkbijeenkomsten van ‘In voor Mantelzorg’ relevant voor u. Kom informatie en inspiratie opdoen op 6 oktober waar het thema ‘overbelasting bij mantelzorg’ onder de loep wordt genomen. Welzijnsorganisatie Malkander en Mantelzorgtrefpunt.nl verzorgen het in-houdelijke programma.
Netwerk vrijwilligers en professionals
‘In Voor Mantelzorg Ede’ is een netwerk van vrijwilligers en professionals die hart hebben voor man-telzorgers. ‘We hebben vier keer per jaar een bijeenkomst, waarin we signalen bespreken en onze diensten en informatie voor mantelzorgers verbeteren. Een voorbeeld is de Mantelzorgwaaier, met 85 diensten voor mantelzorgers’, licht Jong toe. Tussendoor zijn er korte online momenten om elkaar te spreken. U kunt ook eenmalig een bijeenkomst bijwonen.

Informatie en aanmelden

De bijeenkomst ‘Overbelasting bij mantelzorg’ voor vrijwilligers en professionals die tijdens hun werk te maken hebben met mantelzorgers, is op 6 oktober van 10.30 – 12.30 uur in De Open Hof, Hoflaan 2 in Ede. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Jan Jong via jjong@malkan-der-ede.nl of 06-82144805.
Voor meer informatie over Malkander, kijk dan op www.malkander-ede.nl of bel 0318 208080. Met elkaar voor elkaar.