Concert Korenwinde Rhenen op 8 oktober met Jelmer de Moed en Rik Kuppen

Jelmer de Moed en Rik Kuppen
Jelmer de Moed en Rik Kuppen © Persfoto Korenwinde
RHENEN - Op het eerste Korenwinde-concert van seizoen 2022 – 2023 presenteert De Korenwinde op 8 oktober een jong duo klarinet/piano. Jelmer de Moed - klarinet en Rik Kuppen - piano hebben zeer onlangs hun debuut-cd gepresenteerd, opgenomen in het kader van het talenttraject ‘AVTOTROS Klassiek presenteert’. Op die cd werken van Berg, Brahms, Schumann en Debussy. Na het concert op 8 oktober kan iedereen het AVROTROS Klassiek-Magazine meenemen met daarin de nieuwe cd. Op het programma van 8 oktober staan werken die op de cd te horen zijn: Berg, Schumann en Brahms.
Klarinettist Jelmer de Moed geeft concerten als solist, met orkesten als Phion en Kamerata Zuid, en schuift regelmatig aan bij het Animato Kwartet. Met pianist Rik Kuppen vormt hij een vast duo. Met al diverse prijzen op zak studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam en de Hochschule für Musik Hanns Eisler in Berlijn, waar hij zijn Master met de hoogste onderscheiding afrondde.
Pianist Rik Kuppen is een jonge solist en kamermusicus. Hij was finalist van een aantal toonaangevende concoursen in Nederland. Bij Dutch Classical Talent werd hij omschreven als een ‘kleurenvirtuoos’. Rik studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij is de pianist van het Brackman-trio en speelt regelmatig samen met Oskar Back-winnares Coraline Groen.
Kaartjes voor dit concert zijn te bestellen via de website www.korenwinde.nl en zijn ook ’s avonds aan de zaal te koop. PIN-apparaat aanwezig. Aanvang 20:00 uur, Podium De Vlam in Rhenen, Beukenlaan 2.
tot en met 18 jaar gratis
van 19 - 26 jaar € 15,-
vanaf 27 jaar € 20,