Noord-Veluwe

Heisa-in-Hattem in aantocht

Heisa-in-Hattem in aantocht
Heisa-in-Hattem in aantocht © Heisa-in-Hattem
HATTEM - Nog een paar weken en dan gaat het los in Hattem: op 10 september treden op maar liefst 17 verrassende plekken in de binnenstad (denk aan winkels, monumenten en tuinen) ervaren en beginnende artiesten op in totaal verschillende genres: Indie-rock, shanty, blues, pop en musical, gitaarmuziek, gospels maar ook dans en vertelkunst: iedere cultuurliefhebber komt die dag aan zijn of haar trekken.
De opening van dit voor iedereen gratis toegankelijke festival is op zaterdag 10 september om 11.00 uur. De artiesten zijn vanaf 11.30 uur te bewonderen op de verschillende locaties die terug te vinden zijn in de festivalflyer, op posters en op www.visithattem.nl.
Tot 17.00 uur kunt u die dag gratis optredens bijwonen van telkens 20 minuten. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en zet de datum nu alvast in uw agenda!
10 september is het tevens Open Monumentendag; een mooie gelegenheid om deze twee evenementen te combineren. En heeft u aan het eind van de dag de smaak nog te pakken? Vanaf 16.30 uur organiseert Opoe’s House of Music een geweldige muziekavond bij Houtwerk (opoeshouseofmusic.nl).
Kortom: Hattem op zijn best die dag.