XON is bij de Heideweek

Heideweek
Heideweek © XON
Twee jaar lang kon het vanwege corona niet door gaan, maar nu is het dan weer zover: de Heideweek. Vanaf vandaag tot en met 27 augustus zijn er weer vele activiteiten. Iedere ochtend geeft XON een update van wat er die dag te doen is.
Vandaag 19 augustus start de Heideweek met uiteraard de openingsavond. Op het Kuiperplein barst om 20.00 uur het feest los.
Op deze eerste avond draait DJ Mr. Marvin de sterren van de hemel. Hij brengt je op het Kuiperplein in de juiste stemming en zorgt ervoor dat de sfeer er de hele avond in blijft. Na de officiële opening maakt hij het podium vrij voor de weergaloze negenkoppige Boogie Wonderland Band. Je waant je weer even terug in de seventies. Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Sister Sledge en ga zo maar door.
Ook verwelkomen we deze avond niemand minder dan Flemming op het Heideweekpodium.
Hij brengt frisse, catchy Nederlandse pop. Flemming scoorde direct goud met zijn nummer ‘Amsterdam’.
De openingsavond wordt afgesloten met de Edwin Evers Band! 13 muzikanten die traditioneel zorgen voor een waar feest.
Bij Café Substitute vindt vanaf 20.00 uur het Sub Augustfest plaats.
Ook is er vanaf 12.00 uur een Heidemarkt in Ede-centrum. XON zal gedurende de Heideweek updates brengen van diverse evenementen. Check hiervoor XON op YouTube, facebook, Instagram en twitter. Op tv is er een update op 22 augustus, 25 augustus en 29 augustus. Ook te zien via: deze website.