Jubileumjaar His Refletion

Jubileumjaar His Refletion
Jubileumjaar His Refletion
HOGE ENK - Het interkerkelijk koor His Reflection hoopt dit jaar haar 25-jarig jubileum te vieren. Wat 25 jaar geleden als het jongerenkoor His Reflection is begonnen, is inmiddels uitgegroeid tot het interkerkelijk koor His Reflection..
n het komende seizoen staan er in het kader van het jubileum veel activiteiten gepland, hiervoor is een aparte jubileumcommissie in het leven geroepen. Het hoogtepunt hiervan zal het jubileumconcert worden.
De afgelopen jaren zijn er veel diverse activiteiten geweest, optredens verzorgd, cd’s opgenomen en concerten gegeven. Waar het koor trots op is, is dat het vanaf het eerste moment onder leiding van haar dirigent Edith Post zingt. Uniek voor een koor dat er geen wisselingen in het dirigentschap hebben plaatsgevonden. Dit zorgt voor het unieke koorgeluid en een constante kwaliteit.
Het koor is de corona-periode goed doorgekomen, waar andere koren hun bestaan helaas hebben moeten opgeven, gaat His Reflection enthousiast de toekomst in en hoopt u op de hoogte te houden van de activiteiten in het komende jaar.
De eerste repetitie-avond is gepland op donderdag 1 september om 20:15 uur. Op 9 september zal er een open repetie-avond gehouden worden. Iedereen die van zingen houdt, en nog geen 50 jaar is, is bij deze van harte uitgenodigd om kennis met het koor te maken. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom op het koor en bij deze uitgenodigd om samen met de koorleden het jubileumjaar te vieren. His Reflection repeteert in Ons Huus op de Hoge Enk