Mega Piraten Festijn Oldebroek uitverkocht

Mega Piraten Festijn Oldebroek uitverkocht
Mega Piraten Festijn Oldebroek uitverkocht
OLDEBROEK - Het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 2 september plaats zal vinden in Oldebroek is uitverkocht. “De belangstelling was enorm”, vertelt organisator Eddie Mensink. “Met nog zo’n drie weken te gaan, zijn alle kaarten weg.”
“We zijn ontzettend blij dat het weer kan”, vervolgt hij stralend, “want ik heb het in de afgelopen jaren wel eens somber ingezien: ‘Het wordt nooit meer als vroeger’. Maar we hebben dit jaar al een Mega Piraten Festijn zonder wat voor beperkingen dan ook kunnen organiseren in Borger en ik kan het niet anders omschrijven dan een grandioos feest.”
Wat hem opvalt, is dat een nieuwe generatie haar weg naar de Mega Piraten Festijnen heeft gevonden. Dat was zichtbaar in Borger, maar ook tijdens enkele Mega Piraten Festijnen in het najaar van vorig jaar. “Jongens en meiden van een jaar of 15, 16, 17 of 18 die nu eindelijk ook mogen. Ze hebben van hun ouders of van oudere vrienden en vriendinnen over het Mega Piraten Festijn gehoord, maar door alle coronabeperkingen er nog nooit eentje zelf meegemaakt. Hun enthousiasme is enorm. Ze zingen alle liedjes mee. Onze presentator Willie Oosterhuis zei het al: ‘Dit houdt nooit meer op’. Maar het beeld in de tent blijft wel hetzelfde: jong en oud viert gezamenlijk feest. Het Mega Piraten Festijn is en blijft een feest van verbroedering.”
Programma:
Mooi Wark, Jannes, Gerard Joling, Lange Frans, Henk Bernard, Django Wagner, Mart Hoogkamer, Henk Wijngaard, Ancora, Duo Remix, René Le Blanc, IJsselduo, Belinda Kinnaer, Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Marco de Hollander, Vinzzent, Boer Bennie, Henk Dissel, Jacques Herb, John de Bever, Marga Bult, René Karst, Arjan Veneman, Mannes en Stef Ekkel. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Maar dat is nog niet alles. In een speciale tent draait alles om happy høken en in de Wunderbar is er gedurende het hele Mega Piraten Festijn een après ski party.
Het festival vindt plaats op het terrein aan de Stationsstraat. Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot 01.00 uur. Zie verder www.megapiratenfestijn.nl.
Agenda:
Vrijdag 2 september: MPF Oldebroek
Zaterdag 17 september: MPF Noordbroek
Vrijdag 30 september: MPF Marum
Zaterdag 8 oktober: MPF Klazienaveen
Zaterdag 15 oktober: MPF Maaskantje
Zaterdag 17 december: MPF Gelredome