Proeven, ruiken, voelen en waarnemen

Proeven, ruiken, voelen en waarnemen
Proeven, ruiken, voelen en waarnemen
OLDEBROEK - Boerderijmuseum de Bovenstreek in Oldebroek komt met een compleet nieuw arrangement, waarbij een bezoek aan het museum gecombineerd kan worden met fiets- en wandeltochten.
Het Boerderijmuseum biedt jong en oud een kijkje in het boerenleven van zo’n honderd jaar geleden. Zowel binnen als buiten is er volop te zien en te beleven. De ‘Boederijbeleeftocht’ is een fantastische uitbreiding op dit bezoek. Met de nieuwe wandel- en fietstochten maak je op dynamische wijze kennis met het platteland van Oldebroek en omgeving. Er zijn acht verschillende thematochten van diverse lengtes die met een speciale webapp gewandeld of gefietst kunnen worden. De webapp biedt leuke spelletjes, raadsels en weetjes voor onderweg. Ook wordt er volop informatie gegeven omtrent bezienswaardigheden als markante boerderijen, bakhuisjes, kerken, landgoederen, sluizen en meer. De ‘Boerderijbeleeftocht’ is inclusief een gezonde boerenlunch. De lunch krijgen de fietsers of wandelaars mee in een knapzak. Deze kan onderweg of tussendoor bij het museum worden genuttigd. Omdat er routes van diverse afstanden zijn is het ook erg leuk om dit met kinderen te ondernemen.
Kijk voor meer informatie of rechtstreeks bestellen op www.boerderijbeleeftocht.nl of op www.boerderijmuseum.nl Of koop het arrangement aan de kassa (0525 631457) bij het museum (ivm
bestellen lunch wel twee dagen van tevoren reserveren).