Achterhoek

Opnieuw vandalisme bij Sportclub Neede

Opnieuw vandalisme bij Sportclub Neede
Opnieuw vandalisme bij Sportclub Neede © REGIO8
NEEDE - Voor de tweede week zijn op sportpark ’t Haantje sporen van vandalisme aangetroffen. Nadat vorige week enkele deuren beklad waren met oorlogskreten en geslachtsdelen, zijn dinsdag meubels en ramen beschreven.
"Deze vandalen wilden hun schilderkunsten botvieren op de nieuwe meubels en de ramen, met bijbehorende schunnige en zeker niet gepaste teksten", zo valt te lezen op de site van Sportclub Neede. De club laat weten dat op verschillende plekken camera’s worden opgehangen voor toezicht en controle. De club hoopt dat dit wangedrag niet meer zal voorkomen op het sportpark. "Onze vervolgactie kan namelijk zijn dat wij als bestuur besluiten het sportpark overdag hermetisch af te sluiten voor iedereen dus ook voor alle goedwillende kinderen", meldt het bestuur van de club.
De politie is nog niet ingeschakeld, maar dit zou volgens het bestuur wel een vervolgstap kunnen zijn. "Natuurlijk hopen wij met ons allen dat het zover niet hoeft te komen en hopen we dat degene die gisteren deze zo onnodige vernielingen heeft begaan, zich meldt of dat men ons aangeeft wie het is geweest."