Geslaagde toertocht MTTO Oosterwolde

OOSTERWOLDE - Afgelopen zaterdag werd vanuit Oosterwolde een toertocht georganiseerd door de leden van MTTO Oosterwolde. De deelnemers werden ontvangen met een kop koffie met daarbij een broodje.
Om 08.45 uur werd er uitleg gegeven over de rit en de reglementen en om exact 09.00 uur vertrokken 118 motoren uit Oosterwolde. Zoals elk jaar stonden er ook nu veel toeschouwers langs de kant om de motorrijders uit te zwaaien.
Via Zwolle en Dalfsen ging het richting Dedemsvaart over prachtige stuurwegen. Ontelbare bochten volgden elkaar op. Onderweg stonden veel mensen stil om te genieten van zo’n grote groep motoren in allerlei kleuren en uitvoeringen.
Dan volgde de eerste stop op een groot parkeerterrein bij het kotermeerstal. Koffie met gebak lieten de deelnemers zich heerlijk smaken. De rit ging verder door plaatsen als Slagharen, Lutten, Anerveen, Coevorden, Dalen en Dalerveen. De motoren kwamen uiteindelijk  aan in Veenoord waar een prachtig gevuld buffet klaar stond. De rijders deden zich tegoed aan een overheerlijke warme lunch met diverse vleessoorten, salades, aardappelen. Na de lunch ging het richting Emmen waar de tankstop stond gepland , daarna ging het verder door diverse Drentse dorpjes zoals Erm, iphoorn, Zweeloo, Aalden, Geesbrug en Pesse, waarna er in Ruinen nog een stop werd gemaakt waar de deelnemers getrakteerd werden op een frisdrankje. De motoren kwamen weer veilig en zonder pech terug in Oosterwolde.
‘t was opnieuw een geweldige mooie dag. Goed weer en goede rijders. Een mooie rit en dankzij een aantal vrijwilligers die helpen bij het koffiedrinken en de frisdrank was het weer een zeer geslaagde rit,’ laat de organisatie weten.
De laatste motorrit staat voor 27 augustus gepland. Wil jij ook graag een keer mee? Schrijf je dan nu in  via www.mtto.nl