‘You’re So Golden!’ Startersdag voor aankomende Communicatiestudenten op de Christelijke Hogeschool Ede

Startersdag op de CHE
Startersdag op de CHE © XON
EDE - Woensdag 15 juni werd de 9e editie van de zogeheten Communityday georganiseerd op de Christelijke Hogeschool Ede. (CHE) Het thema dat centraal stond was ‘You’re So Golden!’ De aankomende student is het goud van de opleiding, die het afgelopen jaar ook is benoemd als top-opleiding hbo Keuzegids 2022 Communicatie. De dag was bedoeld om de kennismaking met elkaar, de school en opleiding te laten plaatsvinden. Eerstejaars studenten organiseerden workshops die bij het thema en de opleiding aansloten. Verder waren er twee masterclasses, een BBQ en een groot afsluitend feest bij de Premier in Ede dat toegankelijk voor alle studenten van de CHE toegankelijk was.
Hoofdspreker deze dag was reclamecreatief Jona Rotting; bekend als artdirector, designer en copywriter voor een breed scala aan reclame- en activatiecampagnes. Hij heeft met de studenten een aantal golden tips en ervaringen uit het communicatievak gedeeld. Zijn masterclass ging over goldvertising, op welke manier je met goede ideeën impact kunt maken. Reclame is namelijk goud waard. ‘Breng mensen in beweging, niet alleen met roepen maar met doen!’ aldus Rotting. Ook gaf Marcel Catsburg, communicatiedocent op de CHE, een openingscollege over golden brands, zijn top 3 met merken die excelleren.
Dit was het negende jaar op rij dat het evenement georganiseerd werd. Ieder schooljaar, aan het eind van het semester, organiseren de eerstejaars Communicatiestudenten de Communityday. Dit jaar, was net als alle voorgaande jaren weer een groot succes. De bezoekers van de dag hadden het erg naar hun zin en keken uit naar de start in september. Dankzij deze dag heeft de CHE meer dan de helft van haar aankomende studenten een indruk kunnen geven van de school en het studieprogramma.
Adres: Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede
Tijd: 12.30- 20.00 Website: Communityday 2022 (checommunityday.nl)
Istagram: @che_communityday