Noord-Veluwe

Willem Brummel (99) al 65 jaar lid van voetbalvereniging Nunspeet en daarom in het zonnetje gezet

NUNSPEET - Maar liefst 26 jubilarissen zijn in het zonnetje gezet tijdens de familiedag van voetbalvereniging Nunspeet. Een flink aantal, maar dat heeft een reden. “Het is een deel van de jubilarissen van de afgelopen drie jaar. Vanwege corona is het steeds uitgesteld”, vertelt Betty Wieteler. Extra bijzonder is het jubileum van Willem Brummel. Hij is zelf 99 jaar en al 65 jaar lid van de vereniging.
“We hebben hem een oorkonde en bloemen gegeven op de Ittmannshof in Nunspeet, waar hij woont. Bestuurslid Eibert ten Brink, een oud bekende van Brummel, kwam het persoonlijk overhandigen”, zegt Betty. Het gebaar werd erg op prijs gesteld.
Deze 26 is slechts de helft van het totaal aantal jubilarissen zegt Betty. Het zijn er in totaal namelijk ongeveer 50 maar om verschillende redenen hadden veel leden zich afgemeld. “Een groot gedeelte wordt daarom gehuldigd tijdens de eerstvolgende nieuwjaarsreceptie.”
Dit zijn de tot nu toe gehuldigde leden:
Jubilarissen 2020:
50 jr Bert Middelkoop, Lammert Pul, Bert vd Kolk en Jakob Reezigt
40 jr Rene vd Molen en Bart van Orden en Henk Bouw
25 jr Hans Sprong, Wijnand Kooijmans (33 jr) en Johan Maas ( 31 jr)
Jubilarissen 2021:
60 jr Arend ten Brink
50 jr Cees Bouw en Andre ten Dolle
40 jr Arjen ten Brink en Patrick Rekers
25 jr Erik van Gameren
Jubilarissen 2022:
65 jaar Henk Juffer
60 jr Tinus Bouw en Bennie Vlieger
50 jr Jan Beelen en Henk Vierhout
40 jr Bert Rekers en Alex de Graaf
25 jr Cootje Wieteler en Frank Bronkhorst
De bijbehorende bloemen, speldjes, Nunspeet horloges, oorkondes, vvN klompjes een arrangement naar PEC Zwolle zijn door enkele bestuursleden overhandigd. Door de aanwezige leden en belangstellenden zijn ze met een applaus beloond op het hoofdveld.