Rijk van Nijmegen / Rivierengebied

Ondernemen kun je leren bij ZomerOndernemer

ZomerOndernemer is er voor alle jongeren tussen de 15 en 25 jaar
ZomerOndernemer is er voor alle jongeren tussen de 15 en 25 jaar © ZomerOndernemer
REGIO - Jongeren die wonen of studeren in Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook & Middelaar of Wijchen kunnen (weer) meedoen met 'ZomerOndernemer'. Hier leer je een start maken met je eigen bedrijf en/of je ondernemersvaardigheden ontwikkelen.
'ZomerOndernemer' is een project van zes weken en er is plek voor 20 mensen. Kenmerkend voor het programma zijn de persoonlijke ontmoetingen en ervaringen. Bovendien leer je outside the box denken. De cursus start met een driedaagse bootcamp op 19, 20 en 21 juli. Hierna volgen een aantal terugkomdagen.

Een businessmaatje voor een jaar

Tijdens de training krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die je helpen om jouw bedrijf tot een succes te maken. Daarnaast krijg je een businessmaatje: een ervaren ondernemer in de Regio Rijk van Nijmegen die je nog een jaar lang tips en advies kan geven. 'ZomerOndernemer' kan je op verschillende manieren helpen; niet alleen bij een gedegen start van je eigen bedrijf, maar het kan ook een waardevolle vergroting van je netwerk zijn.
Vorig jaar nam RN7 een kijkje bij één van de workshops. Bekijk hier de videreportage:
Alle informatie, data en locaties vind je op deze website. Deelname aan ZomerOndernemer is overigens gratis.