Noord-Veluwe

Seewende krijgt award voor beste restaurant

Seewende in de prijzen.
Seewende in de prijzen. © Eigen foto
NUNSPEET - Vol trots hebben Dirma de Vries en Hermien Kip de Veiligvoedsel.nl Award voor het beste restaurant in ontvangst genomen voor Woonzorglocatie Seewende in Nunspeet. De twee werken in de keuken en het restaurant. Dit gebeurde tijdens een feestelijke uitreiking maandagmiddag. De heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, kwam persoonlijk langs om de award te overhandigen.
“Medewerkers van zorgverlening Het Baken locatie Seewende die de voeding verzorgen in het restaurant, hebben een topprestatie geleverd. Het niveau in het restaurant was zo hoog, dat zij de winnaar zijn geworden van de veiligvoedsel.nl award beste restaurant en hiermee behoren zij tot de top van heel Nederland”, aldus Hemmers.
Het is niet de eerste keer dat de medewerkers Seewende een prijs in de wacht slepen. Tijdens de vorige editie hebben zij namelijk de award voor de beste nieuwkomer gewonnen. Dit is een award voor organisaties die voor het eerst het keurmerk van Veiligvoedsel.nl behalen. Jaarlijks ontvangt de locatie een adviseur van voor een keurmerkaudit. Met deze audit wordt het restaurant op honderden onderdelen beoordeeld met betrekking tot de voedselveiligheid.