Gelderland

Oekraïense Worship kerkdienst in de Oosterkerk

oekraine
oekraine © Loco Media Groep
ELBURG - Zondag 22 mei om 14.30 uur is er in de Oosterkerk, Klaverplein 2 in Elburg een Oekraïense Worship Kerkdienst. De voorganger is pastor Soloshenko Pavel uit Kiev. Muzikale medewerking wordt verleend door een band, bestaande uit verschillende nationaliteiten o.l.v. Pastor Pavel. In deze dienst is een tolk aanwezig, die voor vertaling in het Nederlands zorgt.
Het thema van deze dienst is: Shine Jesus Shine. Enkele liederen die gezongen worden zijn ook bekend in Nederland en gaan 2-talig gezongen worden, zoals 10.000 Redenen en Heer Uw Licht en Uw Liefde schijnen. Daarnaast zijn er enkele liederen die ook in het Engels bekend zijn, zodat ook andere gasten mee kunnen zingen.
Iedereen is van harte welkom in deze dienst. Na afloop is er mogelijkheid voor ontmoeting onder het genot van koffie/thee/fris. In het bijzonder is er in de jeugdhonken mogelijkheid voor ontmoeting tussen Oekraïense en Nederlandse tieners. Voor chips, snacks, cola etc. wordt uiteraard gezorgd.
De Oekraïense kerkdiensten worden mogelijk gemaakt met medewerking van de gezamenlijke kerken van Wezep, Oldebroek. Oosterwolde, Doornspijk, ’t Harde en Elburg. De volgende dienst is gepland op zondag 29 mei in de Maranathakerk op ’t Loo.