Dierenpension Shanai bestaat 20 jaar

Spelende honden.
Spelende honden. © Dierenpension Shanai
VAASSEN - In 2002 werd in Vaassen aan de Kanaalweg een dierenpension geopend. Tot dan toe hield de familie van den Berg varkens en melkgeiten. Het dierenpension begon klein en is in circa tien jaar gegroeid tot de huidige omvang die sinds die tijd gehandhaafd is.
Het biedt opvang aan honden, katten en kleine huisdieren op de momenten dat het baasje daartoe niet in de gelegenheid is. De voornaamste reden van opvang is vakantie, maar dagopvang vanwege een lange werkdag vormt een steeds belangrijker aandeel. Ook tijdens verhuizing, verbouwing of ziekte kan het dierenpension uitkomst bieden.

Open Erf Dag

Familie van den Berg en de medewerkers zorgen met liefde voor de dieren en zij laten dan ook graag zien hoe ze dat doen tijdens de Open Erf Dag op zaterdag 21 mei. Open Erf Dag omdat er op het erf nog meer te doen en te zien is.
Varkens kiek’n op de Biologische Varkenshouderij Veluws Land en een bezoekje brengen aan Boerderijwinkel Natuurlijk. Hier worden naast het biologische varkensvlees nog diverse andere boerderijproducten verkocht.
Op het erf is sinds 2 jaar ook Boerderij Ons Werk te vinden, een kleinschalige dagbestedingsplaats, waar diverse (jonge) dieren te bewonderen zijn. Er zal een springkussen zijn voor de kleinsten en een speurtocht over het erf. Er starten regelmatig rondleidingen door het dierenpension, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de rust van de aanwezige gasten.
Rondleidingen zijn er van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Van 14.00 tot 15.00 uur wordt er een kennel dweil wedstrijd gehouden waarvoor men zich ter plekke aan kan melden.
Zaterdag 21 mei, 11-16.00 uur. Kanaalweg 76 te Vaassen