Gelderland

De Hokseberg Borstcrawlcursus

Borstcrawl
Borstcrawl © Loco Media Groep
WEZEP - ’t HARDE - Wil jij net even wat sneller kunnen zwemmen? Of net iets beter voorbereidt zijn op bijvoorbeeld de triathlon? Of wil jij gewoon de techniek van de borstcrawl onder de knie krijgen? Zwemclub De Hokseberg gaat binnenkort starten met een borstcrawlcursus! Deze cursus wordt gegeven door gecertificeerd zwemtrainer Adri Pasman en de trainingen vinden plaats in zwembad De Hokseberg op ’t Harde.
Deze clinic wordt gegeven op de donderdagavonden in de periode 9 juni t/m 14 juli. De trainingen starten om 19.30 uur en duren een uur. De kosten voor deze borstcrawlcursus bedragen € 110,--. Na het afronden van deze clinic kunt u de ook de rest van het zomerseizoen op donderdagavond meetrainen met de reguliere trainingen. Daarnaast kunt u ook de eerste twee binnen trainingen tijdens het winterseizoen gratis volgen. Dit alles voor de prijs van € 110,--.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kan dit bij de hoofdtrainer van de zwemclub Michelle via emailadres trainers@dehokseberg.nl