Gelderland

Proat'n en rondrie'n of kuier'n

P en R 2022
P en R 2022 © Loco Media Groep
WEZEP - Meld je aan voor de autopuzzeltocht gezellig met je partner of gezin.
DOORNSPIJK - Met elkaar in de auto, al navigerend en puzzelend over de Veluwe en langs de IJssel. Ga er samen op 6 juni even lekker op uit en doe mee aan de autopuzzelrit die georganiseerd wordt door de supportersvereniging Oranje Zwart. Onderweg is er voldoende mogelijkheid om te stoppen en de omgeving te verkennen. De tocht is ongeveer 85 kilometer lang en brengt je op plekjes waar je wellicht nog nooit bent geweest. Onderweg zijn er leuke opdrachten voor jong en oud. De kosten zijn €15,- per auto en voor de sportieve fietser geldt een bijdrage van €5,- per fietser.
Vind je het wel leuk om gezellig wat te doen, maar doe je dat liever (hard)lopend? Meld je dan aan voor de (hard)looproute door de bossen en over de heide. De (hard)looproute is ongeveer 7 kilometer lang en kost €5,- per opgave
Voor onderweg heb je de mogelijkheid om een lunchpakket te kopen. Er is keuze uit een eenvoudig pakket of een luxe pakket.
Het eenvoudige pakket kost €6,- en bestaat uit:
Het luxe pakket kost €8,50,- en bestaat uit:
Daarnaast krijg je na afloop de mogelijkheid om een lekker broodje hamburger te kopen en is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.
Opgave voor beide activiteiten is vooraf verplicht. Dit kan tot en met 3 juni via svoz@dsv61.nl of 06 14 51 45 89. Bij deze opgave dien je tevens te vermelden of je één van bovenstaande lunchpakketjes wil bestellen voor onderweg. Dit kunnen er uiteraard meer dan één zijn.
Datum: 6 juni 2022 (Tweede Pinksterdag)
Start: 10:00-11:30 vanaf Sportpark De Haere
Uiterlijke binnenkomst: 15.30 uur