Gelderland

Zesde editie van De Interieur Route Binnenpret

inter
inter © Loco Media Groep
ELBURG - Van Huis uit Interieur en Styling organiseert op zaterdag 25 juni van 10.00 tot 17.00 uur een nieuwe route voor liefhebbers van interieur en tuinen. In de regio zetten bewoners hun deuren open. Rondkijken en inspiratie opdoen! De route is ongeveer 25 km waardoor je naast vervoer met de auto, ook op de fiets de route kan verkennen. Kaarten met routebeschrijving zijn op verschillende adressen te koop in Nunspeet en Elburg vanaf 28 mei a.s.
Het idee voor de Interieur route is naar het tv programma Binnenste Buiten. De route vindt plaats in Nunspeet en Elburg. Het wordt een route met verrassingen, inspiratie opdoen, lekker rond neuzen, buitenlucht snuiven, ontmoetingen, mensen spreken met dezelfde raakvlakken, volop gezelligheid!De gekochte route geeft aan waar en wat er te zien en te doen is. De interieurs en tuinen zijn zeer afwisselend van stijl en onderwerp. Volop inspiratie dus! Deelnemers zijn ter plaatse goed herkenbaar. Tussendoor is het mogelijk om te pauzeren. Je bepaalt zelf de volgorde en deelt jouw eigen tijd in.
Route en polsbandjes zijn vanaf 28 mei te verkrijgen bij:
Epe: MARKT WoonaccessoiresElburg: Moon Bloom BloembindersNunspeet: Roelie Home & Gifts / Fluitekruid Bloemen / VVV Nunspeet uit de Kunst
Prijs € 10,00
*LET OP: adres van het evenement op deze site is het adres van Moon Bloom in Elburg, omdat de route geen vast adres heeft! Je kunt beginnen en eindigen waar je wilt op de route.