Gelderland

Bied online mee en steun kinderen in armoede

ellen
ellen © Loco Media Groep
OLDEBROEK - Cor en Ellen van Werven uit Oldebroek organiseren een online veiling voor Compassion. Door mee te bieden help jij kinderen in armoede. Met bijna hondervijftig kavels zit er vast iets voor jou bij!
Ga je voor een overnachting in een Bed & Breakfast op de Veluwe, een gereedschapset, een ballonvaart óf eet je pannenkoeken bij Hans en Grietje? Als hoogste bieder help je kinderen via Compassion aan een betere toekomst. Het werk van Compassion is betrouwbaar, gericht op langdurige hulp en verandert het systeem van extreme armoede onder kinderen.
Bijzondere reis
Cor en Ellen reisden in 2019 af naar Tanzania, waar ze meededen aan de Muskathlon. Deze reis raakte het stel zo, dat ze zich opnieuw hard willen maken voor het werk van Compassion. Ellen vertelt: “Je kunt de impact van zo’n reis niet uitleggen, dat moet je zelf beleven. Thuis voelden we ten diepste hoe ongelooflijk gezegend, blij en gelukkig wij zijn om in een land als Nederland te wonen. Daarentegen voelen we ook pijn in ons hart voor het onrecht in de wereld. Hier kunnen we onze ogen niet meer voor sluiten… daar blijven we ons voor inzetten.”
Bied mee!
Cor en Ellen gaan van 21 tot 29 mei opnieuw naar Tanzania om ons in te zetten voor kinderen in armoede. Cor: “De afgelopen weken hebben we ons flink ingezet om mooie kavels voor de veiling bij elkaar te verzamelen en het is hartverwarmend hoeveel er beschikbaar is gesteld.” Bied jij ook mee? Dat kan tot vrijdag 20 mei, 19.00 uur. Zodra je je hebt aangemeld, kun je meteen meedoen.
Veel plezier op de veiling en succes met bieden!
Link: https://www.troostwijkauctions.com/nl/consumer-goods/01-41199/http: