Gelderland

Verlenging hoofdsponsorschap OWIOS met 4 jaar

spowios
spowios © Loco Media Groep
OLDEBROEK - De Oldebroekse bedrijven Van Werven en Jan Bakker verlengen hun hoofdsponsorschap bij OWIOS met 4 seizoenen en zal lopen tot en met het seizoen 2025-2026. Dit is het seizoen waarin OWIOS 100 jaar zal bestaan. Reeds jaren waren beide bedrijven sponsor bij OWIOS en in 2014 werden ze gezamenlijk hoofdsponsor.
“We zijn zeer erkentelijk dat we het hoofdsponsorschap met Van Werven en Jan Bakker kunnen continueren met maar liefst 4 jaar tot 2026. Ons 100-jarig jubileum zullen we met beide hoofdsponsors vieren. Dit geeft wederom vertrouwen en continuïteit in het uitvoeren van de plannen. De afgelopen jaren heeft ons dit sponsorschap met twee grote Oldebroekse bedrijven, veel gebracht. Tevens konden we gebruik maken van de kennis, netwerk en faciliteiten van onze hoofdsponsors. Met Van Werven en Jan Bakker als hoofdsponsors hebben we een mooi fundament om met vertrouwen de volgende eeuw in te gaan”, aldus OWIOS bestuurslid sponsorzaken Alex Jonker.
Cor van Werven, Technisch Directeur: “We zijn al jarenlang samen met Jan Bakker de trotse hoofdsponsor van OWIOS. We kijken met veel plezier naar de innige relatie die de afgelopen jaren is ontstaan. We merken dat OWIOS hard aan de weg timmert en een belangrijk bindmiddel is in de lokale samenleving. In de corona-periode werd nog eens duidelijk hoe belangrijk het lokale verenigingsleven is. Verantwoord ondernemen is een belangrijk element in de bedrijfsvoering van Van Werven en daarom zijn we blij om het hoofdsponsorschap te continueren.”