Gelderse Vallei

Aftellen naar De Heideweek 2022

Heideweek
Heideweek © Stichting Heideweek Ede
EDE - Het bestuur van de Stichting Heideweek Ede maakte maandag bekend dat na twee jaar afwezigheid, de Heideweek 2022 doorgaat. Ede kleurt van 19 tot en met 27 augustus 2022 eindelijk weer Paars!

Een week lang activiteiten

Alle seinen voor de Heideweek staan op groen. Alle draaiboeken liggen klaar. De to-do-lijsten zijn geactualiseerd en aangevuld. Alle vrijwilligers zijn gebeld, gemaild en zijn alweer druk bezig. De organisatie van de Heideweek 2022 is gestart! Want wat zijn we toe aan elkaar weer ontmoeten, samenzijn en gezelligheid. Muziek, feest en plezier. En dat zonder beperkingen, regels en maatregelen. Van 19 t/m 27 augustus staat Ede weer bol van de activiteiten. Voor jong en oud.  Gratis.  Zodat iedereen kan meegenieten.  Of dat nou uitbundig is of stilletjes.

Nog 137 dagen te gaan

Het bestuur telt samen met alle vrijwilligers af naar 19 augustus, de Openingsavond van de Heideweek. Vanaf mei communiceert de Stichting via de website en social kanalen alle informatie over deze gezellige Paarse week. Welke artiesten komen er? Wat wordt er georganiseerd voor de kids? En welk mooi programma krijgen de senioren van Ede te zien? Het bestuur en alle vrijwilligers stropen de mouwen op en gaan tot het gaatje om in 137 dagen een geweldig event neer te zetten. ‘En ja, dat is een flinke kluif’, lacht Gilbert Meurs, voorzitter van de Stichting. ‘Normaal gesproken starten we direct na de Heideweek al met alle voorbereidingen voor het volgende jaar. Maar we hebben uiteraard geleerd van de voorgaande twee ‘corona-jaren’ en alle regelgeving en toestanden. Dus hebben we gewacht tot echt alle seinen op groen stonden. Aan ons nu de uitdaging om in 137 dagen een geweldig event neer te zetten voor Ede. Voor jong en oud. Voor iedereen die wil genieten’, aldus Meurs.
Ondanks de altijd optimistische en positieve houding van de Stichting, hebben en houden zij uiteraard oog voor de actualiteit in de wereld. Mocht hiertoe aanleiding zijn, dan kan dit leiden tot aanpassing van het programma.