Noord-Veluwe

Van der Horst schenkt aanhangwagen aan Vrienden van Molen de Duif

Nieuwe aanhangwagen voor Vrienden van Molen de Duif.
Nieuwe aanhangwagen voor Vrienden van Molen de Duif. © RTV Nunspeet
NUNSPEET - Eric van der Horst heeft dinsdagochtend een gloednieuwe aanhanger overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Vrienden van Molen de Duif, Oene de Boer. Met de nieuwbouw van Agro Tuin&Dier bleek er geen ruimte te blijven voor de opslag van de oliebollenkraam. Om die nu te kunnen verplaatsen naar elders was een aanhanger een grote wens, die nu dus in vervulling is gegaan.
Eric van der Horst: “Als ik Nunspeet binnenkom zie een prachtig dorp, waar zeker Molen de Duif een mooie blikvanger is. Als dan het bestuur van de Stichting Vrienden van Molen de Duif met een verzoek komt wil ik dat graag inwilligen. Deze mensen zetten zich in voor het behoud van de molen en omdat ik geen tijd heb om vrijwilliger te zijn kan ik op deze manier mijn steentje bijdragen. Zo kan ik ook een keer iets betekenen door iets weg te geven en dit vind ik een prima doel.”
Het bestuur is erg blij met dit gebaar. Nu kan de oliebollenkraam gemakkelijk elders worden gestald en een paar keer per jaar weer gebruikt worden bij de activiteiten van de stichting. Nog een mededeling volgt vanuit het bestuur. In verband met de nieuwbouw is besloten dat de Lentemarkt op 7 mei en de Nationale Molendag op 14 mei niet doorgaan.