Glasvezel populair in onze regio

Glasvezel Foto:
Glasvezel Foto:
ZWARTEBROEK - Glasvezel leverancier Delta ging recent de samenwerking aan met dorpsvertegenwoordigers in Terschuur, Zwartebroek, Nijkerkerveen en Holkerveen. De wens was om de dorpskernen van Terschuur, Zwartebroek, het buitengebied van Nijkerkerveen en Holkerveen aan te kunnen sluiten op een snelle internetverbinding via glasvezel. In Nijkerkerveen en Holkerveen gaat de aanleg sowieso door, in Terschuur en Zwartebroek moeten er nog enkele abonnementen worden afgesloten.

Kosten

Het doel was om voor 9 februari 2022 minstens een kwart van de huishoudens in het gebied zo ver te krijgen om van te voren al een abonnement bij een glasvezel provider af te sluiten. Op deze manier zou de aanleg voor leverancier Delta kostendekkend zijn.
Bijkomend voordeel is ook, dat bij alle klanten die zich voor 9 februari aanmelden, de aansluiting kosteloos gerealiseerd kan worden.
Iedereen die achteraf een aansluiting wil, betaalt de aanleg van het glasvezel op eigen terrein en deze kosten lopen vaak in de honderden euro's.

Meer informatie

Meer informatie over de aanleg van dit glasvezelnetwerk is online te vinden.
Inwoners van Terschuur en Zwartebroek kijken op www.gunterbroekglasvezel.nl.
Inwoners van Nijkerkerveen en Holkerveen kijken op www.gunhetveenglasvezel.nl.