Martijn Kardol met 'De situatie' in Theater Cultura

Martijn Kardol
Martijn Kardol © Aisha Zeijpveld
EDE - Vrijdag 28 januari speelt, tijdens het Nationale Theaterweekend, Martijn Kardol zijn cabaretvoorstelling 'De situatie' in Cultura.
Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?
Cabaretier Martijn Kardol komt oorspronkelijk uit Barneveld, woonde en werkte in Londen en keerde terug naar Amsterdam. Martijn won, als eerste cabaretier ooit, in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival.
Martijn Kardol werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven.In zijn geheel eigen stijl, haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan.Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.
Aanvang 20.15 uur, einde 21:45 uur

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.