Noord-Veluwe

Jonge ondernemers breiden eigen sushiconcept uit naar Nunspeet

Jochem en Rob openen sushiconcept in Nunspeet.
Jochem en Rob openen sushiconcept in Nunspeet. © Time4Sushi
NUNSPEET - Jochem Vreeswijk (23) en Rob Smeding (22) uit Dronten starten begin maart met Time4Sushi in Nunspeet. Het pand aan de Stationslaan 64 wordt momenteel verbouwd en ingericht voor het bereiden, bezorgen en afhalen van traditionele sushi. Ook worden een paar zitplekken gecreëerd.
De jonge ondernemers timmeren met hun concept al flink aan de weg. Zo zijn ze twee jaar geleden begonnen in Dronten en is sinds december vorig jaar ook een vestiging in Hattem opgestart.
De twee horecamannen zien in Nunspeet veel potentie. “We keken al langer naar een plek waar voor ons kansen liggen om verder te groeien. We denken dat Nunspeet daar zeker aan voldoet”, vertelt Jochem.
Jochem: “We hebben beiden drie tot vier jaar in de horeca gewerkt en daar al de nodige ervaring opgedaan. De basis is er. We leerden een vrouw uit Japan kennen die een sushi-opleiding heeft gevolgd. Zij heeft alles aan ons geleerd en nu geven we onze eigen draai aan de recepten.”
Zowel Jochem als Rob zullen in het begin zelf in de keuken en in de bediening gaan werken. Vanaf medio maart is het de bedoeling om zes dagen in de week open te gaan, van dinsdag tot en met zondag.