Nieuwe ronde 'Burgerinitiatief Awards Tiel'

Nieuwe ronde 'Burgerinitiatief Awards Tiel'
Nieuwe ronde 'Burgerinitiatief Awards Tiel' © Jan Bouwhuis
TIEL - Ken je een mooi initiatief in jouw wijk of in de gemeente dat veel betekent voor de inwoners van gemeente Tiel? Vind je dat dit initiatief een prijs verdient? Nomineer dan het burgerinitiatief dan voor de Burgerinitiatief Awards 2021.
Er worden drie prijzen uitgereikt in de volgende categorieën. De categorie Algemeen, Jongeren of Mensen met een beperking en de categorie Ouderen.
Ieder gewonnen initiatief krijgt 1000 euro. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari 2022 via www.mozaiekwelzijn.nl/burgerinitiatiefawards of vraag het papieren formulier aan via info@mozaiekwelzijn.nl / (0344) 61 15 66.
De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis, Stichting Burgerweeshuis Tiel, Gemeente Tiel en Mozaïek Welzijn.

Over de Burgerinitiatief Awards

De award is in 2018 in het leven geroepen door Mozaïek. Een waardering voor inwoners die zich inzetten voor andere inwoners uit de gemeente.

Over Mozaïek

Mozaïek is een welzijnsinstelling die actief is in de gemeente Tiel, Buren, West Betuwe, Neder-Betuwe en Rhenen. Ze levert aan deze gemeenten verschillende diensten, zoals: wijkcoaches, jongerenwerkers, ondersteuning aan ouderen, mantelzorgers, vrijwilligerswerk, onderwijsconsulenten en activiteiten voor en met de inwoners. Samen met de gemeenten en andere organisaties levert Mozaïek een bijdrage in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken.