Lokaal

Cast Captain Nova komt op bezoek in Pathé

EDE - Op zondag 12 december om 11.00 uur zal er een speciale voorstelling van 'Captain Nova' vertoond worden bij Pathé Ede. Na afloop van de film zullen een aantal castleden en Maurice Trouwborst (Regisseur) ons een bezoek komen brengen in de zaal om vragen te beantwoorden en is er tijd voor een foto met de cast!
Om de gezellige ochtend compleet te maken, zorgen wij dat alle kids voorzien worden van een hapje en een drankje!
De voorverkoop is inmiddels gestart dus wees er snel bij en koop je tickets op www.pathe.nl/ede

Captain Nova

2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat ervaren gevechtspiloot Nova (Anniek Pheifer) de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova (Kika van de Vijver) wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas (Marouane Meftah) die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas om alsnog de wereld te redden?

Veilig bioscoopbezoek

De toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs). Kinderen t/m 12 jaar worden niet gecontroleerd voor toegang tot de bioscoop.
Er dient 1,5m afstand gehouden te worden. Dit betekent dat er in de zaal 1,5 meter afstand gehouden wordt tussen verschillende gezelschappen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!