Verhalenactie ‘Heel Bennekom schrijft’ slaat aan

Heel Bennekom schrijft
Heel Bennekom schrijft © Oud Bennekom
De oproep om Bennekomse verhalen te schrijven leverde al mooie voorbeelden op. Nog tot 1 januari 2022 kunnen verhalen van maximaal 2000 woorden digitaal worden gestuurd naar heelbennekomschrijft@oudbennekom.nl. Na beoordeling door een jury wil Oud-Bennekom de mooiste publiceren.
‘Een maand na de lancering hebben we al een mooi aantal grappige en indrukwekkende verhalen binnen’ vertelt Annemarie Bootsman van de werkgroep Kleine Geschiedenis. ‘En heel gevarieerd van inhoud, van een boom met een lange geschiedenis tot een ontroerende jeugdherinnering. De mensen die ik over de actie spreek zijn allemaal enthousiast. Maar we willen natuurlijk dat ze ook daadwerkelijk aan het schrijven gaan’.
Vandaar deze oproep. Je verhaal mag over van alles gaan, als het maar echt gebeurd is en met Bennekom te maken heeft. De jury kijkt vooral naar schrijfstijl, originaliteit en of het een pakkend verhaal is. Wie aan de actie meedoet, geeft automatisch toestemming tot publicatie. Alle informatie is ook te vinden op de website: www.oudbennekom.nl/actie-heel-bennekom-schrijft
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!