Lokaal

Tuxis Ede's Best Run reikt sponsorbedrag uit aan ParkinsonBoXing

Tuxis Ede's Best run doneert 750 euro aan ParkinsonBoXing
Tuxis Ede's Best run doneert 750 euro aan ParkinsonBoXing © Ede's Best run
EDE - De Tuxis Ede's Best Run haalde met hun survivalrun evenement, geld op voor het goede doel: ParkinsonBoXing. Hoofdsponsor Tuxis reikte op 26 november het door deelnemers opgehaalde bedrag uit.
Op zondag 26 september jl. deden 850 deelnemers mee aan de Tuxis Ede's Best Run. Elk jaar vraagt de organisatie een kleine extra bijdrage voor het goede doel. Dit jaar was dat ParkinsonBoXing. Bij ParkinsonBoXing wordt een vorm van non-contact boksen toegepast waardoor de kwaliteit van leven bij mensen met Parkinson kan verbeteren. ParkinsonBoXing Nederland is een initiatief van Sport & Survivalteam Ede.
Deelnemers van de Tuxis Ede's Best Run haalden met hun deelname een bedrag van 410 euro op. Tuxis deed daar nog een schepje bovenop en vulde het bedrag aan tot het prachtige bedrag van 750 euro.

Tuxis

Tuxis levert innovatieve hosting-oplossingen en is dankzij het TCC (Tuxis Cloud Concept) een internationale speler op het gebied van IT infrastructuur. Tuxis is al drie jaar hoofdsponsor van de Ede’s Best Run. Website: https://www.tuxis.nl/

ParkingsonBoXing

De doelstelling van ParkingsonBoXing is de kwaliteit van leven voor iedere Parkinson deelnemer te verbeteren door middel van non-contact functionele bokstrainingen. Van een Parkinsonpatiënt een Parkinson-bokser maken, zodat deze zich even niet met de ziekte bezig hoeft te houden maar gezamenlijk met gelijkgestemden "gewoon" kan sporten. Website: www.parkinsonboxing.nl/