Instellingen

Gerard Worm lijsttrekker Kernachtig Druten

Gerard Worm
Gerard Worm © Hans Barten
DRUTEN - Bij de achterbanvergadering van Kernachtig Druten is Gerard Worm unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart volgend jaar. Hij is sinds 2014 raadslid en fractievoorzitter van de partij.
Gerard Worm is formateur van de huidige coalitie en in de huidige raadsperiode tevens plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Hij combineert zijn politieke carrière met het werk in zijn bedrijf, dat actief is in de High Tech Industrie.

Grote verantwoording

“Voor mij is het opnieuw een grote uitdaging. De centrale plaats van Kernachtig Druten als grootste partij in de Drutense politiek geeft ook een grote verantwoording," zo stelt de nieuwe lijsttrekker van Kernachtig Druten.
Worm noemt het zijn streven om de politiek van binnenuit te veranderen. Hij wil minder denken in klassieke patronen, maar juist meer samenwerking en overleg zoeken met alle partijen. "Met een vernieuwend verkiezingsprogramma stellen we onszelf weer uitdagende doelen voor de gehele gemeenschap," aldus lijsttrekker Worm.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!