Instellingen

Fandag marathonloopster Andrea Deelstra

Andrea Deelstra.
Andrea Deelstra. © Deelstra
WAPENVELD - Op zaterdag 6 november a.s. organiseert marathonloopster Andrea Deelstra, deelneemster aan de Olympische Spelen van Tokyo en Rio de Janeiro, haar Veluwe fandag.
Wie een hardlooptraining wil onder leiding van Andrea is welkom vanaf 14.30 u. Voor wie vooral geïnteresseerd is in het verhaal van de in Wapenveld woonachtige atlete staat de koffie vanaf 16.00 u. klaar. Andrea zal vertellen over haar ‘reis’ van Rio2016 naar Tokyo2020. Over aanpassen aan situaties bij blessures en tijdens de Coronaperiode. Inschikken in regeltjes, zoals bijvoorbeeld omtrent Corona tijdens de Olympische Spelen. Over de focus op alle factoren die je wel in de hand hebt. Met Parijs2024 om de hoek blikt Andrea ook even vooruit op haar laatste Olympische cyclus als topatleet. De middag wordt afgesloten met een informeel etentje. Alles vindt plaats bij AV de Gemzen in Heerde.
Er wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. Aanmelden kan voor woensdag 3 november via: deelstraa@hotmail.com of www.andreadeelstra.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!