Instellingen

Talentteams Papendal spelen weer in Van der Knaaphal

De Talentteams Papendal, waaronder de heren, zijn weer begonnen aan hun eredivisiewedstrijden
De Talentteams Papendal, waaronder de heren, zijn weer begonnen aan hun eredivisiewedstrijden © Ronald Hoogendoorn / Nevobo
EDE - De eredivisiewedstrijden volleybal van de Talentteams Papendal zijn weer begonnen in de Van der Knaaphal. Tot half maart worden een flink aantal wedstrijden gespeeld in de thuisbasis van de teams, de Van der Knaaphal. Een mooie gelegenheid gratis te genieten van topvolleybal en een mooie aanloop naar het WK Volleybal 2022. Ede is daarbij, naast gaststad voor de Chinese volleyballers, ook de locatie voor het officiële openingsmoment.
Talentteam Papendal is een initiatief van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) om jonge talenten kennis te laten maken van de Nederlandse topsport. Door spelers van Jeugd en Jong Oranje deel te laten nemen in de Eredivisie, krijgen ze de unieke kans om veel ervaring op te doen op het hoogste niveau in Nederland.
Talentteam Papendal heeft een herenteam en een damesteam die beiden uitkomen in de Nederlandse Eredivisie. De teams bestaan uit jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar.
Komende maanden spelen de teams regelmatig hun wedstrijden in de Van der Knaaphal. De eerstkomende wedstrijd van de dames is op zondag 31 oktober om 14.30 uur tegen Laudame VCN. Op zaterdag 6 november spelen de heren tegen Simplex SSS. Ook dan begint de wedstrijd om 14.30 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom. Tickets zijn gratis, maar vanwege corona is aanschaf vooraf wel noodzakelijk. Dit kan via https://www.volleybal.nl/eredivisie.
Sportservice Ede zoekt nog vrijwilligers die bij de wedstrijden willen helpen. Het gaat met name om ticketscanners, op- en afbouwers, begeleiders voor de ballenkinderen, een speaker voor de livestream en een scoreteller. Wie interesse heeft kan een e-mail sturen naar volleybal@sportservice-ede.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!