Instellingen

Climax organiseert op zaterdag 27 november de WILHELM makelaars Horaloop

Start horaloop 2019
Start horaloop 2019 © Climax atletiek
EDE - Op zaterdag 27 november zijn de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek voor de 53e keer weer de entourage van de WILHELM makelaars Horaloop.
Deelnemers kunnen zich (alleen) online tot en met donderdag 18 november om 23:59 uur inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). Ook is er een wedstrijd voor Racerunners. Na 18 november is geen na-inschrijving meer mogelijk!
Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal (behalve de jeugdlopen) naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad. De tijdregistratie vindt zoals bij de veel loopevenementen door middel van een groene of gele Mylaps chips plaats.
Voor de editie van 2021 gelden in verband met de coronamaatregelen enkele beperkingen. Zo kan de inschrijving tot en met donderdag 18 november 23:59 uur alleen online plaatsvinden en worden startnummers en eventuele chip opgestuurd naar de deelnemers. De Teamloop Race in Race is komen te vervallen. Verder zullen er geen herinnering/medailles worden uitgereikt en worden de prijzen naar de winnaars opgestuurd. Bij start en finish is geen publiek welkom en het clubgebouw van Atletiekvereniging Climax blijft gesloten; douchen is na afloop is dus niet mogelijk. Wel zijn er toiletten bij start/finish.
Voor meer informatie zie www.horaloop.nl of www.climax-atletiek.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!