Instellingen

Maak een CV dat bij jou past bij Bibliotheek Heerde

Bibliotheek Noord-Veluwe helpt een CV te maken dat bij je past.
Bibliotheek Noord-Veluwe helpt een CV te maken dat bij je past. © Bibliotheek Noord-Veluwe
HEERDE - Donderdag 4 november helpt de Bibliotheek Noord-Veluwe je om een CV te maken dat bij jou past. De bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Heerde van 9.30 – 11.30 uur.

Een CV dat bij jou past

Onder begeleiding verdiepen de deelnemers zich in de taken en bijbehorende vaardigheden vanuit hun werkervaring. Hierbij wordt ook gedacht aan vrijwilligerswerk of vrijetijdsbesteding. Vaak weten mensen zelf niet hoeveel (werk)ervaring ze hebben. Werkzaamheden of taken zijn vaak zo vanzelfsprekend geworden dat sollicitanten vergeten dat dit een toegevoegde waarde is voor een potentiële werkgever.
De bijeenkomst sluit aan op de voorgaande bijeenkomst Een cv waar je trots op bent, maar is ook goed los te volgen.
Jacqueline Junte is coördinator van de bijeenkomsten rondom werk bij Bibliotheek Noord-Veluwe. Ze is enthousiast over de JobOn trainingen, die bij deze bijeenkomsten gebruikt worden. “Deelnemers worden vanaf de eerste minuut aan het denken gezet en zijn 2 uur lang actief bezig. Onderling worden tips en ervaringen gedeeld en er vinden hele leuke gesprekken plaats. De werkbladen geven bruikbare tips, deelnemers kunnen de informatie thuis nog eens rustig na lezen.”

Gratis deelname

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 november, van 9.30 – 11.30 uur bij de bibliotheek in Heerde, Griftstraat 8, 8181VZ Heerde Deelname is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.
Aanmelden is niet nodig, kom naar de bibliotheek en doe mee!
Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen JobOn bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!