Lokaal

Filosoferen = lit!: in de bblthk Wageningen

Filosoferen = lit!
Filosoferen = lit! © bblthk Wageningen
WAGENINGEN - Filosofie is hot & happening en helemaal niet zo vaag en saai als je misschien denkt. Wil je filosoferen eens proberen? Kom dan op (bijna) elke laatste vrijdag van de maand om 18.45 uur naar de bblthk. We verzamelen ons met jongeren van 16-21 jaar om samen te filosoferen. Aanmelden is niet nodig.
De gesprekken voor jongeren van 16-21 jaar zijn elke laatste vrijdag van de maand in de bblthk onder leiding van Paul Lemmens. “Filosoferen doe je vooral omdat het leuk is!”. De gesprekken gaan over van alles en nog wat gaan en zijpaden geven vaak interessante wendingen. Paul: “Het fijne is dat er geen beslissingen hoeven te worden genomen, geen doel gehaald, geen conclusie getrokken. In een gesprek is iedereen gelijk en heeft iedereen evenveel te zeggen. Van samen filosoferen krijg je energie”. Kijk voor actuele data op www.bblthk.nl

Paul Lemmens

Paul Lemmens heeft de opleiding Filosofie Met Jongeren en Kinderen gedaan aan de Internationale School voor wijsbegeerte in Leusden en al menig gesprek gevoerd.