Instellingen

Prikbus komt op herhaling naar Leuth en Groesbeek

De Prikbus op de Markt in Groesbeek
De Prikbus op de Markt in Groesbeek © Omroep Berg en Dal
© GGD
LEUTH - Het was een succes een aantal weken geleden: de prikbus van de GGD trok velen over de streep om alsnog een coronavaccinatie te halen. Voor de een omdat gevaccineerd zijn nu eenmaal vele deuren opent, voor anderen toch als bescherming van zichzelf en vooral van anderen.
Ben jij nog niet over die streep, dan zijn er nog twee extra mogelijkheden: vandaag, dinsdag 19 oktober tussen 13.00.u. en 18.00.u. op het Kerkplein in Leuth en vrijdag 22 oktober van 13.00.u. tot 18.00.u. op het marktterrein in Groesbeek.

Pfizer of Janssen

U kunt zonder afspraak terecht voor uw eerste coronavaccinatie. U kunt zelf kiezen welk vaccin u wilt, Pfizer of Janssen. Bent u jonger dan 18 jaar? Dan komt u alleen in aanmerking voor Pfizer. Voor het Janssen-vaccin heeft u één prik nodig, voor het Pfizer-vaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik wordt direct na de eerste prik met u ingepland.
Er staan GGD-medewerkers klaar om u te helpen bij prikangst of om uw vragen te beantwoorden. Denk wel aan een identiteitsbewijs en een mondkapje.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!