Instellingen

KV Wageningen wint makkelijk van SCO

© KV Wageningen

OLDEHOLTPADE - Om zeven uur ging de wedstrijd olv de arbiters Klingenberg en Keizer in Weststellingwerf van start. Binnen de lijnen stond bijna dezelfde opstelling als afgelopen woensdag tegen Oost Arnhem. Alleen had nu Xanne plaats gemaakt voor Michelle, die trouwens deze avond het vizier aardig op scherp had staan. Wageningen speelde prima. Verdedigend stond het weer als een huis, maar ook aanvallend lieten zij zich vaak van hun beste kant zien.

In de eerste helft had dan ook iedereen gescoord. Een mooie opsteker dus dat zij niet afhankelijk zijn van enkele bepalende spelers. De ruststand van 7-16 zegt voldoende. De tweede helft begon de eerste minuten wat minder door diverse mislukte passes, maar al snel hadden de blauwwitten alles weer onder controle.

Zodanig zelfs dat coach Ron Steenbergen volop kon gaan wisselen. Saskia en Wouter maakten plaats voor Xanne en Joost van Milligen. Daarna mochten Klae Dekens en Daniek van de Hoef het veld in voor Nena en Jiske. Tenslotte kwam Deen de Jong nog in het veld voor Pim en schoot bijna meteen het 25ste doelpunt binnen. Jeroen en Joost zorgden tenslotte voor de 16-27 eindstand op het scorebord.

Doelpunten: Michelle vd Tempel 5x,Jiske van Brenk, Jeroen Hukema en Pim Steenbergen 4x, Saskia vd Zee 3x Nena Ellermeijer en Tim Dekker 2x Wouter ter Maten, Joost van Milligen en Deen de Jong 1x.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!