Instellingen

Voetbalvrouwen Ona'53 uit de bekerronde

© website Ona'53
WAGENINGEN - Afgelopen zondag moesten de dames van ONA'53 1 voetballen tegen Leones Vrouwen 1 in Beneden-Leeuwen. Dit 3e bekerduel van Vrouwen 1 eindigde helaas in een nederlaag: 4 - 0. En daardoor doen ze niet meer mee voor de beker.
De dames van Leones hadden net als de dames van ONA '53 de eerste 2 wedstrijden gewonnen en stonden met een iets beter doelsaldo ervoor. In Beneden Leeuwen was het mooi weer op het mooie nieuwe complex. Beiden teams hadden een serieuze warming up en hadden er duidelijk zin in .Het beloofde dan ook een leuke wedstrijd te worden.

De wedstrijd

ONA'53 begon inderdaad gedreven en goed aan het duel. De dames uit Wageningen speelden voornamelijk op de helft van Leones. Er werd goed druk gezet en er werden door Anouk, Heleen en Iris wat kansjes gecreëerd, maar zonder resultaat. De aloude voetbalwet luidt: …… “als je hem zelf niet maakt, valt het doelpunt aan de andere kant”. Dat ging in deze wedstrijd ook op. Leones had de gehele wedstrijd in de hand en kreeg totaal 6 kansen op het doel, 4 keer werd het een doelpunt en waarvan de helft misschien wel meer geluk dan wijsheid was. Maar goed; de doelpunten tellen en het resultaat: uit de bekerronde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!