Lokaal

De GGD komt naar je toe met de Prikbus Regiotour

© GGD
GROESBEEK-LEUTH - De GGD Gelderland-Zuid maakt een tour langs de gemeenten in de regio. Op verschillende plekken in de regio is het mogelijk om, zonder een afspraak, een vaccinatie tegen corona te halen. De bus komt ook naar de gemeente Berg en Dal, in Leuth en in Groesbeek.

Dichtbij huis

Met de prikbus wil GGD Gelderland-Zuid het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Inwoners van de regio die nog geen vaccinatieafspraak hebben gemaakt, kunnen bij de prikbus dichtbij huis terecht. Zo wordt het nog makkelijker voor iedereen om een prik te gaan halen.

Janssen of Pfizer

In de bus prikt men met het Pfizer- en Janssen-vaccin. Je mag zelf kiezen welk vaccin je wilt. Ben je jonger dan 18? Dan kun je alleen het Pfizer-vaccin krijgen. Voor het Janssen-vaccin is één prik nodig, voor het Pfizer-vaccin twee prikken. De afspraak voor de tweede prik wordt direct na de eerste prik met u ingepland. In de bus zijn medewerkers aanwezig om al je vragen over vaccineren te beantwoorden. Ook helpen zij graag bij mensen met prikangst.
De bus staat op de volgende datum en tijd op de volgende plaatsen:
zondag 26 september 10-16.00.u. Kerkplein in Leuth
woensdag 29 september 14-20.00.u. Marktterrein in Groesbeek