Lokaal

Ook vaccinatielocatie in Malden sluit deuren na het weekend

De vaccinatielocatie in Malden
De vaccinatielocatie in Malden © RN7
MALDEN - De vaccinatielocatie in Malden is dit weekend voor laatst geopend, na het weekend wordt de locatie weer opgedoekt. Door de steeds hogere vaccinatiegraad kunnen steeds meer locaties de deuren sluiten. De priklocatie in Wijchen aan de Havenweg blijft voorlopig wel geopend, al is het met wisselende openingstijden.
Nadat op 4 augustus de laatste spuit in de arm ging op de locatie bij het Goffertstadion is het nu dus de beurt aan de locatie in Malden om de deuren te sluiten. Op 11 maart werd in Malden begonnen met het zetten van vaccinaties, al kon dat niet meteen op volle kracht. Niet vanwege een tekort aan personeel, maar een tekort aan vaccins. Daarnaast is de locatie al eerder tijdelijk gesloten. Op 4 mei sloten de deuren voor één dag. De reden; de harde wind die toen over het land raasde.

Wijchen blijft open

Naast de locatie in Malden wordt ook opgehouden met prikken in Zaltbommel. Volgende week staat de sluiting van de locatie in Elst op de planning. In Wijchen kun je nog terecht voor een vaccinatie. Sinds 9 augustus is het ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen voor een eerste vaccinatie. De openingstijden in Wijchen wisselen per week, kijk voor de meest actuele openingstijden op de site van de GGD.