Lokaal

Oproep tot getuigen brand bij restaurant aan de Dorpsstraat

In de nacht van woensdag op donderdag brak er brand uit bij een restaurant in Nunspeet
In de nacht van woensdag op donderdag brak er brand uit bij een restaurant in Nunspeet © Melvin Bakker
NUNSPEET - Na de brand van afgelopen week willen Justin van Dongen en zijn team iedereen bedanken voor alle steunbetuigingen en het aanbod qua hulp na de brand. Inmiddels zijn er honderden mensen die willen helpen en dat helpt ze enorm. Dit laten ze via hun kanalen weten.
Verder doen ze een oproep aan iedereen die wat meer weet over de brand om dat te melden.
Vermoedelijk zijn er voorafgaande aan de brand harde knallen gehoord achter het bedrijf, of tussen het bedrijf en de kerk. Hierbij zouden jongens zijn weggerend.
Aangezien het feit dat toen de ramen van de Dorpskerk zijn opgeblazen, de brandplekken op de terrasstoelen (achtertuin) en pand zaten, is dit iets om te onderzoeken. Het bedrijf gaat aangifte doen van dit voorval.
Tenslotte laten ze weten dankbaar te zijn dat ze in dit prachtige dorp wonen waar naar elkaar omkijken nog echt waarde heeft.
Heeft u meer informatie over de brand van afgelopen week. Heeft u iets gezien of gehoord? Neemt u dan contact op met de politie op nummer 0900-8844 of belt u met 06 -1057 8736. Een mail sturen kan ook naar: vandongenjustin@gmail.com