Instellingen

Missetstraat in Doetinchem einde van maand afgesloten

Missetstraat einde van maand afgesloten
Missetstraat einde van maand afgesloten © REGIO8

DOETINCHEM - Twee wegen bij het centrum van Doetinchem worden eind augustus afgesloten. De afsluiting maakt onderdeel uit van werkzaamheden voor de realisatie van de stadsboulevard bij de Oude IJssel.

“Voorop staat dat de binnenstad tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijft”, laat de gemeente Doetinchem weten. “Dit geldt voor voetgangers, fietsers, auto’s en voor bevoorradend verkeer.” Sinds april vinden werkzaamheden plaats aan de wegen. Door een tijdelijke weg via de parkeerplaatsen kon het verkeer alsnog langs de Oude IJssel rijden. Vanaf maandag 30 augustus wordt ook deze tijdelijke weg afgesloten.

De afsluiting van de C. Missetstraat en de IJsselkade duurt drie maanden. Op dinsdag 30 november verwacht de gemeente dat de wegen weer toegankelijk zijn voor het verkeer. Gedurende de afsluiting worden weggebruikers door middel van borden omgeleid.

Fietsbrug blijft open

De situatie voor fietsers en voetgangers verandert volgens de gemeente niet. “Dit betekent dat zij tussen de Waterstraat en IJsselkade de inmiddels bekende omleiding moeten volgen”, laat Doetinchem weten. Vanaf 23 augustus vinden er werkzaamheden plaats aan de fietsbrug.

Foto: REGIO8

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!