Lokaal

Bojangles op 8 augustus tijdens Lazy Sunday in het Openluchttheater

Bo Jangles
Bo Jangles © Openluchttheater Ede
EDE - Zondagmiddag treden de Bojangles op in het Openluchttheater van Ede tijdens de lazy Sunday.
The Bojangles is een Gypsy Jazz kwartet uit Nijmegen bestaande uit Maaike Tromp (klarinet), Carlo Gentenaar (gitaar), Mick Verweij (gitaar) en Roeland Terhuizen (contrabas).
Het repertoire bestaat uit aanstekelijke gypsy jazz in de stijl van Django Reinhardt & The Hot Club de France, aangevuld met een enkele wals, swingende jazzstandards, sfeervolle bossa’s en opzwepende rhumba's.
Het swingende repertoire en de karaktervolle blend van stijlen zorgen samen met de warme klanken van de akoestische instrumenten voor een gezellige en vrolijke sfeer.
Neem je plaid, kussentje of campingstoel mee en geniet op het grasveld van het Openluchttheater van een goede sfeer en fijne optredens. Uiteraard is de bar geopend voor een lekker drankje, vers sapje of smakelijk hapje.

Corona maatregelen

Om toegang te krijgen tot onze Lazy Sundays moet de bezoeker in het bezit zijn van een CoronaToegangsBewijs. Dit kan op 2 manieren:
  • Testbewijs: een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 40 uur. Hiervoor ga je naar https://www.testenvoortoegang.org/
  • Vaccinatiebewijs: bezoekers kunnen hun vaccinatiebewijs omzetten in een coronatoegangsbewijs. Inmiddels is de CoronaCheck App online, waarin jouw vaccinatie kan worden geladen. Na controle van de toegangstest en registratie, betaal je de toegangsprijs van € 2,50 en geniet je elke zondagmiddag in juli en augustus (14 – 18 u.) van live muziek (15 – 17 u.).