Lokaal

Vrije inloop voor vaccinatie op twee locaties in Achterhoek

Vrije inloop voor vaccinatie op twee locaties
Vrije inloop voor vaccinatie op twee locaties © REGIO8
LICHTENVOORDE - Personen die nog geen eerste coronaprik hebben gehad kunnen zich deze week zonder afspraak laten vaccineren in Borculo en Lichtenvoorde. De GGD Noord- en Oost-Gelderland laat weten dat in verband met de drukte de toeloop tijdelijk kan worden stopgezet.
"Na de vaccinatie wordt een afspraak voor de tweede prik gemaakt”, laat de GGD weten. “Deze vindt minimaal vier weken na de eerste prik plaats.” Op woensdag kunnen personen zonder afspraak tussen 09.00 uur en 19.00 uur terecht in sporthal ’t Timpke in Borculo. Een dag later is de vaccinatielocatie in de Hamalandhal in Lichtenvoorde in hetzelfde tijdsbestek geopend. Mensen die zich willen laten vaccineren moeten een ID-bewijs meenemen.
Bij de andere vaccinatielocaties van de GGD Noord- en Oost-Gelderland kunnen personen niet zonder afspraak worden gevaccineerd. De tweede vaccinatie, die direct na de eerste vaccinatie wordt ingepland, wordt gezet in een andere locatie dan Borculo of Lichtenvoorde. Dit omdat deze locaties sluiten.